De juiste verzend- en verpakkingsmaterialen onder hetzelfde dak.

Naast alle moderne logistieke tools die wij als 3PLogistics in huis hebben om een geheel logistiek traject voor u vorm te geven kunnen wij u samen met onze partner Velpa verzendadviseurs ook voorzien van de juiste verzend- en verpakkingsmaterialen.

Velpa voert al jaren een ijzersterk, breed en diep assortiment enveloppen en verpakkingen. Met kwalitatief hoogwaardige huisstijlmerken. Door ons enorme verpakkingsassortiment, prachtige papiersoorten en etiketten-specialisatie zijn zei een totaalleverancier van formaat.

Door een continue groeiende vraag naar met name de bedrukte verpakkingen, heeft Velpa ook hier flink in geïnvesteerd. Niet alleen in het assortiment, maar vooral in kennis, capaciteit en maatwerkoplossingen voor ook kleinere oplages.

Met persoonlijk advies, oplossingsgericht (mee)denken in combinatie met uitzonderlijke service biedt Velpa altijd meerwaarde en zien we u niet als klant, maar als partner. Samen sterk(er) worden. 3PLogistics en Velpa hebben zo alles in huis om van A tot Z te regelen.
En dat hebben wij onder 1 dak.