Op zoek naar een logistieke totaaloplossing voor orders en verzendingen?

Webshop-fulfilment is een logistieke totaaloplossing voor webwinkels. Hiermee verzorgen wij het complete proces achter de bestellingen: van orderpicking tot de verzending en eventuele retouren. Wij begrijpen dat elke webshop anders is, met andere producten en diensten, en denken graag met je mee.

Offerte aanvragen Stel een vraag

3PLogistics is meer dan alleen opslag

Door onze werkwijze, zijn wij in staat om onze processen volledig aan te passen aan jouw wensen. Voor iedere wens bestaat er een maatwerkoplossing. Of het nou gaat om het verzenden van goederen met Track & Trace- en verpakkingsmogelijkheden of het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Door onze ervaring in vele branches is er altijd een efficiënte oplossing voor jouw vraagstuk.

 • De logistieke totaaloplossing voor je webshop
 • Veel ervaring met consumentenproducten
 • Track & Trace en 24 uurs levering
 • Maatwerk verpakkingen
 • Direct beschikbaar

46.000m2 opslagruimte, bekijk de video

De combinatie van kennis en een state of the art ingerichte magazijn geven je de mogelijkheden om snel en kostenefficiënt te werken. Op onze locatie in Zutphen vind je alle mogelijkheden om verder te ontwikkelen. Er is voldoende ruimte voor transport, opslag en zelfs kantoorruimte. Uitbesteden aan 3PLogistics betekent dat je niet hoeft te investeren in magazijn, personeel en transportmiddelen. Zo blijven je logistieke kosten laag en op maat.

Maatwerk warehousing

Geen supply chain is hetzelfde. Dit realiseren wij ons maar al te goed. Daarom denken wij graag met je mee over logistieke vraagstukken waarbij je nooit te veel betaalt. Of het nou gaat om het beheersbaar houden van de voorraden of het versturen van je goederen in je eigen huisstijl: er is altijd een moderne maatwerk oplossing!

Extra mogelijkheden voor jouw verzending

Value added activiteiten betekent letterlijk vertaald: Waarde toevoegen aan je producten of service. Denk bijvoorbeeld aan 24 uurs leveringen met track&trace, het om- en verpakken van goederen, bestickering en het samenstellen van pakketten. Bij ons behoort het uitbesteden van deze activiteiten ook tot de mogelijkheden. Een dienst waarmee we jou compleet ontzorgen.

Jouw wensen staan centraal

Onze unieke voordelen

46.000m2 opslagruimte
In ons beveiligde pand van 46.000m2 vind je conventionele magazijnen, 20.000 picklocaties en een volautomatisch magazijn met 15.500 palletplaatsen.

Scherpe tarieven
Bij ons betaal je nooit te veel. Wij brengen namelijk alleen kosten in rekening voor het daadwerkelijke aantal pallets in opslag.

Volledige ontzorging
Wij kunnen jouw volledige logistieke operatie uit handen nemen, van de opslag en voorraadbeheer tot de volledige fulfilment. Ook kunnen wij je producten op maat verpakken met je eigen bedrukking.

Hoog kwaliteitsniveau
Door onze ruime ervaring met zowel B2B als B2C oplossingen leveren wij onze diensten met hoge kwaliteits- en serviceniveaus om je optimaal te ontzorgen.

Plattegrond met mogelijkheden

 • Volautomatisch magazijn 15.500 palletplaatsen
 • Semi automatische met 20.000 picklocaties
 • Hal: crossdocking, in- en uitslag goederen
 • Expeditiehal uitslag goederen
 • Stellingenmagazijn 3.000 palletplaatsen
 • Stellingenmagazijn 3.500 palletplaatsen
 • Opslag gevaarlijke stoffen (ADR-goederen)
 • Opslag: Stellingenmagazijn 300 palletplaatsen
 • 5.000 m2 (koud stapelen pallets)
 • 2.500 m2 (koud stapelen pallets)

Waarom onze klanten van ons houden

Korte lijnen

3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.

Mepal
Han Hartelman,
Projectmanager ICT

Afwijkende formaten

Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.

Woonwinkel Eijerkamp
Evert-Jan Eijerkamp,
Directeur

Snel schakelen

Door de dienstverlening van 3PLogistics wordt het voor mij mogelijk om snel te schakelen en zo inkoopvoordelen te realiseren voor mijn webshop.

Plant & More
Herman Wesselink,
Directeur