Warehousing, Verzending & Transport

We ondersteunen uw organisatie bij haar logistieke processen of nemen dit volledig uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Met meer dan 46.000m2 aan opslagruimte en onze geautomatiseerde werkwijze, leveren wij maatwerk tegen een scherp tarief. 

We nemen graag de logistieke activiteiten van u over. We zijn gespecialiseerd in warehousing en Value Added Logistics en arrangeren ook graag uw (inter)nationale transport en distributie. Uw goederen en gegevens worden met uitstekende zorg behandeld, 3PLogistics verzekert u een betrouwbare relatie.

Bij het verzenden van uw goederen is veel mogelijk. Van het versturen van brieven, boeken, brievenbusdoosjes, pakketten en pallets tot bijvoorbeeld banken of badkuipen, wij kunnen het voor u regelen. 3PLogistics werkt hiervoor samen met zorgvuldig geselecteerde partners die elk gespecialiseerd zijn in het specifieke transport dat u wenst.

Alle logistieke en administratieve handelingen worden uitgevoerd door onze ervaren medewerkers vanuit onze locatie in Zutphen.