Crossdocking bij 3PLogistics, Centraal in Nederland en dichtbij Duitsland

Bij crossdocking verblijven producten na ontvangst slechts een korte tijd in het magazijn. Crossdocking vermindert het aantal stappen in de supply chain waardoor de efficiëntie toeneemt en er tijdswinst wordt behaald. 3PLogistics kan uw crossdocking-activiteiten voor u verzorgen. Door de samenwerking met diverse partners op het gebied van transport regelen we, indien gewenst, ook het transport van pallets, pakketten en XL-pakketten voor u.

 • Efficiënter proces
 • Kortere doorlooptijd
 • Professionele behandeling van uw goederen
 • Flexibele tarieven
 • Volledige ontzorging

Crossdocking is een van de snelst groeiende specialismes van 3PLogistics.

Bij 3PLogistics beschikken we over een volledig ingericht crossdock van 5000m². Wij lossen uw goederen, slaan ze kortdurend op en zorgen dat ze op tijd weer geladen zijn. Dit alles kan natuurlijk gecombineerd worden met de fulfilment/services die 3PLogistics levert. Door onze ervaring met verschillende transporteurs en klanten kunnen wij u volledig ontzorgen op dit gebied.

5000M² CROSSDOCKING

Om onze ervaren medewerkers ten volste tot hun recht te laten komen op dit gebied, beschikt 3PLogistics over een ruim uitgerust crossdock van meer dan 5000m² met uitstekende faciliteiten voor korte opslag. Hier zorgen wij dat uw bestelling vlot gelost en stipt op tijd geladen wordt. Hier zijn wij trots op en dat is terecht.

Uitstekende faciliteiten voor korte opslag

Voor efficiënte crossdocking zijn korte lijnen vereist. Daarom zijn onze automatische warehouses rechtstreeks verbonden met ons crossdock. Ons volautomatische warehouse slaat tot 160 pallets per uur in en uit! Door deze efficiënte combinatie van techniek en ervaring zijn wij in staat om ook uw proces te verzorgen.

Extra mogelijkheden voor jouw verzending

Omdat u de crossdocking van uw zendingen uitbesteed aan een professionele partij, kunt u dit gemakkelijk combineren met andere services die 3PLogistics levert. Zoals warehousing als de goederen iets langer moeten blijven staan of orderpicking om u totaal te ontzorgen. Zo kunt u in overleg met ons uw eigen dienstpakket samenstellen. Ook daar is flexibiliteit onze kernwaarde.

Laten we een afspraak inplannen

Vul het formulier in, we reageren zo snel mogelijk. Wilt u liever direct iemand spreken bel dan +31575229100

 • Uw goederen altijd veilig.
 • Snel en persoonlijk advies.
 • Naadloze logistieke oplossingen op maat

DD dash MM dash JJJJ

Wat klanten over ons zeggen

 • “3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.”
  stars stars stars stars stars
  Han Hartelman, Projectmanager ICT,
  Mepal
 • “Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.”
  stars stars
  Evert-Jan Eijerkamp, Directeur,
  Woonwinkel Eijerkamp
 • “Wij zijn heel tevreden met 3PLogistics, de communicatie verloopt prettig en ze zijn flexibel als het allemaal net even anders loopt dan normaal, kortom een hele fijne samenwerking”
  stars stars stars stars stars
  Caroline Dommerholt,
  Diaperchamp.nl