Wij beheren de opslag van uw goederen mét fulfilmentservice

Bij het houden en beheren van een webshop komt enorm veel kijken. Daar hoeven wij u niets over te vertellen. De focus ligt doorgaans bij een goed doordachte online marketingstrategie. 3PLogistics kan uw flexibele partner zijn voor het gehele logistieke spectrum…

Voor met name (middel)grote webshops verzorgen wij de volledige fulfilment. Van het lossen van containers en vrachtwagens tot opslag en van het her-verpakken tot en met de verzending. Wij kunnen u daarin compleet ontzorgen.

Snelheid is essentieel en daar zorgen wij voor. Vandaag voor 16.00 uur besteld, is ook vandaag nog verzonden. Dat doen we dus vlot, maar ook met alle zorg voor uw producten en gedurende het hele proces.

Lossen containers

Ons team van logistieke professionals staat iedere dag klaar om uw containers of vrachtwagens snel en efficiënt te lossen.

Transport

Door de samenwerking met diverse professionele pakketverzenders én door koppeling aan ons Warehouse Management Systeem is verzending goed geregeld. Zowel voor B2B als B2C.

Fulfilment

Voor iedere webshop is fulfilment vaak een grote uitdaging en zorg. 3PLogistics ontzorgt vanaf het moment van ontvangst van goederen tot en met de uiteindelijke levering. Wij kunnen hiervoor maatwerk leveren en de hele supply chain voor onze rekening nemen.

Value Added Logistics & Services (VAL/VAS)

3Plogistics schakelt voor deze specialistische logistieke service graag mensen in met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze grote groep van enthousiaste medewerkers kunnen wij inzetten voor bijvoorbeeld: in- en verpakken, her-verpakken, kwaliteitscontroles, labelen en vele andere diensten.

Flexibele ontzorging voor het logistieke proces…

3PLogistics is qua omvang en capaciteit volledig toegerust op iedere middelgrote en grote webshop. Met zo’n 40.000 palletplaatsen zijn er voor uw webshop volop groeimogelijkheden en is er alle ruimte voor ontwikkeling.

Flexible warehousing noemen we dat en flexibel zijn we zeker… Flexibel zijn we ook in onze prijsstelling. U betaalt bij ons niet per vierkante meter. Wij factureren wat er per dag staat en daarmee zijn de kosten 100% variabel.

Warehousing is één van onze kernactiviteiten, maar wij leveren ook maatwerkdiensten. Precies dat wat u nodig heeft, volledig aansluitend bij uw processen en wensen én we kunnen snel opschakelen als dat nodig is.

Alle informatie over uw webshopvoorraad is online beschikbaar. Dit kan via een portal, maar ook door middel van een koppeling met uw WMS en/of ERP-pakket. Wellicht niet geheel vanzelfsprekend tegenwoordig, maar we zijn ook nog eens goed bereikbaar.

Laten we een afspraak inplannen

Vul het formulier in, we reageren zo snel mogelijk. Wilt u liever direct iemand spreken bel dan +31575229100

 • Uw goederen altijd veilig.
 • Snel en persoonlijk advies.
 • Naadloze logistieke oplossingen op maat.

DD dash MM dash JJJJ

Wat klanten over ons zeggen

 • “3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.”
  stars stars stars stars stars
  Han Hartelman, Projectmanager ICT,
  Mepal
 • “Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.”
  stars stars
  Evert-Jan Eijerkamp, Directeur,
  Woonwinkel Eijerkamp
 • “Wij zijn heel tevreden met 3PLogistics, de communicatie verloopt prettig en ze zijn flexibel als het allemaal net even anders loopt dan normaal, kortom een hele fijne samenwerking”
  stars stars stars stars stars
  Caroline Dommerholt,
  Diaperchamp.nl