Uw vraag en ons dienstenpakket laten wij exact op elkaar aansluiten

Iedere organisatie heeft zo zijn eigen wensen en eisen als het gaat om de supply chain. Hier zal een logistieke partner het liefst de diensten op aan moeten passen, maar dat blijkt in de praktijk toch niet altijd even eenvoudig. 3PLogistics heeft de ervaring, kennis en mogelijkheden in huis om dat voor u te realiseren.

Onze systemen zijn flexibel in te richten zodat wij exact kunnen aansluiten op uw proces. Onze vakbekwame medewerkers zijn hierop getraind en ons materieel is breed inzetbaar.

Samen met u bouwen we aan een goed doordacht optimaal maatwerk oplossing, waardoor u met een gerust hart alle of gedeeltelijke diensten aan ons kunt overlaten. Kwaliteit, snelheid, flexibilieit en betrouwbaarheid zijn hiervoor de belangrijkste fundamenten. Opschaling in opslag voor bijvoorbeeld seizoensgebonden expansie laten we eveneens bij uw wensen – en op maat – aansluiten.

Warehousing

Wij beschikken over diverse magazijnen en hebben flexibele ruimte tot ca. 40.000 palletplaatsen.

Lossen containers

Het lossen van al uw goederen doen we snel en efficiënt.

Cross docking

Wij zijn volledig ingericht om goederen snel naar binnenkomst samen te voegen met andere zendingen, die snel gedistribueerd moeten worden.

Fulfilment

Wij dragen zorg voor de gehele fulfilment-cyclus. Vanaf het ontvangst van uw goederen tot en met de uitlevering bij uw klant.

Transport

Indien gewenst regelen we uw transport door heel Europa. We hebben contracten met diverse gespecialiseerde transporteurs.

Value Added Logistics & Services (VAL/VAS)

Met de grootste zorg verrichten wij alle werkzaamheden die specifiek voor uw producten nodig zijn.

Als efficiëntie en flexibiliteit een vereiste is…

3PLogistics is met al haar diensten volledig toegerust op alle goederen die een maatwerk traject behoeven. Wij stemmen al uw wensen en eisen exact met u af en stellen een maatwerk-traject samen.

Onze flexibiliteit is hierbij de sleutel tot succes Deze flexibiliteit zit hem niet alleen in opslag en onze specialistische diensten, maar ook onze tarieven bewegen mee. Wij factureren wat er per dag aan diensten is geleverd en daarmee zijn de kosten 100% variabel.

Warehousing is een van onze kernactiviteiten. Met meer dan 40.000 M² beschikbare opslagruimte zijn we één van de grootste bedrijven in flexible warehousing en daar sluiten onze digitale systemen perfect op aan. Alle gewenste informatie over uw al uw goederen, is continu online beschikbaar. Dit kan via een portal, maar kan ook door middel van een koppeling met uw WMS en/of ERP-pakket. Heeft u de voorkeur voor communicatie via email, telefoon of anders, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Laten we een afspraak inplannen

Vul het formulier in, we reageren zo snel mogelijk. Wilt u liever direct iemand spreken bel dan +31575229100

 • Uw goederen altijd veilig.
 • Snel en persoonlijk advies.
 • Naadloze logistieke oplossingen op maat.

DD dash MM dash JJJJ

Wat klanten over ons zeggen

 • “3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.”
  stars stars stars stars stars
  Han Hartelman, Projectmanager ICT,
  Mepal
 • “Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.”
  stars stars
  Evert-Jan Eijerkamp, Directeur,
  Woonwinkel Eijerkamp
 • “Wij zijn heel tevreden met 3PLogistics, de communicatie verloopt prettig en ze zijn flexibel als het allemaal net even anders loopt dan normaal, kortom een hele fijne samenwerking”
  stars stars stars stars stars
  Caroline Dommerholt,
  Diaperchamp.nl