Uw containers lossen we snel en efficiënt

De voorraden in de groothandel kunnen snel afnemen maar van tijd tot tijd ook buitenproportioneel groot in omvang worden. De eigen opslagcapaciteit is hier doorgaans niet op berekend. Bij 3PLogistics zijn we hier altijd op voorbereid…

Voor diverse groothandels verzorgen we de opslag voor bijvoorbeeld: auto-onderdelen, zonnepanelen, barbecues, koelkasten, ovens, stoelen, kleden, etc. Of het nu verpakt is in dozen, op pallets staat óf los geleverd wordt, niets is ons vreemd.

Bij 3PLogistics staan uw goederen veilig. Onze gehele locatie is voorzien van bewakingscamera’s, een alarminstallatie en brandbeveiliging.

Warehousing

We hebben de beschikking over diverse magazijnen. Zo kunnen we pallets opslaan in stellingen, in een automatisch magazijn of als blokken stapelen. U betaalt per dag wat er staat: palletplaats per dag, dus niet per week of maand. Zo maakt u uw kosten nog meer variabel.

Lossen containers

Door jarenlange ervaring lossen we de containers snel, efficiënt en garanderen we kwaliteit. 3PLogistics is dichtbij de containerterminal- havens in Deventer en Doesburg.

Transport

Indien gewenst regelen we uw transport door heel Europa. We hebben contracten met diverse transporteurs – ieder gespecialiseerd in een deel van Europa – met hoge kwaliteit en een goede prijs.

Value Added Logistics & Services (VAL/VAS)

Indien er producten gelabeld, herverpakt of gecontroleerd moeten worden zit ons team van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor u klaar. Met de grootste zorg verrichten wij alle werkzaamheden om het product (weer) beter verkoopbaar te maken.

Meer dan 40.000m² opslag met service op maat…

3PLogistics is qua omvang volledig toegerust op alle goederen voor de groothandel. De beschikbare ruimte is hierbij uiteraard belangrijk en toereikend, maar onze flexibiliteit maakt het optimaal efficiënt.

U kunt uw goederen 24 uur van tevoren afroepen. Precies dat wat u op dat moment nodig bent. Indien gewenst verzorgen wij ook het transport in binnen- en buitenland. 3PLogistics is volledig ingericht om ‘op maat’ Value Added Services te kunnen leveren en u hierin te ontzorgen.

Warehousing is een van onze kernactiviteiten. Met meer dan 40.000 palletplaatsen zijn we één van de grootste bedrijven in flexible warehousing. Die flexibiliteit ziet u niet alleen terug in variabele kosten, maar ook in onze digitale systemen. Alle gewenste informatie over uw voorraad is online beschikbaar. Dit kan via een portal, maar kan ook door middel van een koppeling met uw WMS en/of ERP-pakket. Heeft u de voorkeur voor communicatie via email, telefoon of anders, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Laten we een afspraak inplannen

Vul het formulier in, we reageren zo snel mogelijk. Wilt u liever direct iemand spreken bel dan +31575229100

 • Uw goederen altijd veilig.
 • Snel en persoonlijk advies.
 • Naadloze logistieke oplossingen op maat.

DD dash MM dash JJJJ

Wat klanten over ons zeggen

 • “3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.”
  stars stars stars stars stars
  Han Hartelman, Projectmanager ICT,
  Mepal
 • “Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.”
  stars stars
  Evert-Jan Eijerkamp, Directeur,
  Woonwinkel Eijerkamp
 • “Wij zijn heel tevreden met 3PLogistics, de communicatie verloopt prettig en ze zijn flexibel als het allemaal net even anders loopt dan normaal, kortom een hele fijne samenwerking”
  stars stars stars stars stars
  Caroline Dommerholt,
  Diaperchamp.nl