Warehousing

Warehousing is een van onze kernactiviteiten. Met meer dan 35.000 palletplaatsen zijn we één van de grootste bedrijven in flexible warehousing.

Flexible warehousing maakt uw vaste kosten variabel. U betaalt enkel voor de voorraad die u bij ons heeft staan. Geen m²-prijzen per maand of jaar. Ons tarief is in euro’s per pallet per dag. Zo maak je vaste kosten echt variabel.

Dit is dé oplossing voor bedrijven met: seizoen patronen in de voorraad, snelle groei of hoge vaste kosten.

Neem contact op Vraag een offerte aan

Warehousing als core-business

3PLogistics is de absolute professional in flexible warehousing. Doordat wij opslag zien als onze core-business kunnen wij flexibel opslaan tegen laag tarief. Daarbij houden wij ons businessproces simpel en overzichtelijk, wel zo prettig als klant. Gebruik de ruimte en professionaliteit van 3PLogistics om uw organisatie naar een ander niveau te tillen.

 

 • Flexibele tarieven
 • Bereikbaar en toegankelijk
 • Jarenlange ervaring
 • Naadloze integratie
 • Maatwerk oplossing

De grondlegger van flexible warehousing.

3PLogistics is niet alleen één van de grootste partijen in flexible warehousing, maar ook de grondlegger van dit concept in ons land. Opslag per pallet houdt in dat er enkel betaald wordt voor de pallets die er staan, dit biedt enorme concurrentievoordelen ten opzichte van een magazijn voor eigen gebruik. Dat het concept is aangeslagen blijkt wel uit de enorme groei die 3PLogistics heeft doorgemaakt. In een jaar groeiden we van gemiddeld 10.000 naar meer dan 30.000 pallets.

Uw eigen maatwerkoplossing

Uw bedrijf vereist natuurlijk warehousing op maat, ook dit doen wij bij 3PLogistics. Wij bieden, en hebben ervaring met, verschillende opslagconstructies. Deze variëren van enkel eenmalige opslag van overheadpartijen tot het compleet overnemen van uw logistieke proces. Ook hebben wij ervaringen met constructies waarbij 3PLogistics als flexibele schil opereert van het eigen magazijn. Hierdoor beschikken wij over de ervaring en flexibiliteit om ook uw proces naadloos te integreren.

Naadloze integratie met uw eigen systemen

Innovatie is prioriteit bij 3PLogistics. Doordat wij werken met het nieuwe In&out systeem van Centric. Zijn wij in staat om, indien gewenst, uw systeem naadloos aan te sluiten op uw eigen systemen. Door onze grote variatie in klanten, hebben wij een ruime ervaring met een ruime variatie aan systemen en logistieke processen. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om te leveren wat u wenst.

Jouw wensen staan centraal

Onze unieke voordelen

46.000m² opslagruimte
In ons beveiligde pand van 46.000m² vind je conventionele magazijnen, 20.000 picklocaties en een volautomatisch magazijn met 15.500 palletplaatsen.

Scherpe tarieven
Bij ons betaal je nooit te veel. Wij brengen namelijk alleen kosten in rekening voor het daadwerkelijke aantal pallets in opslag.

Volledige ontzorging
Wij kunnen jouw volledige logistieke operatie uit handen nemen, van de opslag en voorraadbeheer tot de volledige fulfilment. Ook kunnen wij je producten op maat verpakken met je eigen bedrukking.

Hoog kwaliteitsniveau
Door onze ruime ervaring met zowel B2B als B2C oplossingen leveren wij onze diensten met hoge kwaliteits- en serviceniveaus om je optimaal te ontzorgen.

Plattegrond met mogelijkheden

 • Volautomatisch magazijn 15.500 palletplaatsen
 • Semi automatische met 20.000 picklocaties
 • Hal: crossdocking, in- en uitslag goederen
 • Expeditiehal uitslag goederen
 • Stellingenmagazijn 3.000 palletplaatsen
 • Stellingenmagazijn 3.500 palletplaatsen
 • Opslag gevaarlijke stoffen (ADR-goederen)
 • Opslag: Stellingenmagazijn 300 palletplaatsen
 • 5.000 m2 (koud stapelen pallets)
 • 2.500 m2 (koud stapelen pallets)

Waarom onze klanten van ons houden

Korte lijnen

3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.

Mepal
Han Hartelman,
Projectmanager ICT

Afwijkende formaten

Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.

Woonwinkel Eijerkamp
Evert-Jan Eijerkamp,
Directeur

Snel schakelen

Door de dienstverlening van 3PLogistics wordt het voor mij mogelijk om snel te schakelen en zo inkoopvoordelen te realiseren voor mijn webshop.

Plant & More
Herman Wesselink,
Directeur