Palletopslag

3Plogistics is uw partner wanneer u op zoek bent naar palletopslag. Wij zijn de grondlegger van het concept en nog steeds een van de grootste flexibele spelers in de markt. 3PLogistics levert een groot assortiment logistieke oplossingen. Dit doen wij vanuit ons warehouse te Zutphen. Wij verzorgen alle logistieke processen, van simpele opslag tot een totale integratie van uw supplychain.

Offerte aanvragen Stel een vraag

Crossdocking bij 3PLogistics

Bij 3PLogistics beschikken we over een volledig ingericht crossdock van 3000m². Wij lossen uw goederen, slaan ze kortdurend op en zorgen dat ze op tijd weer geladen zijn. Dit alles kan natuurlijk gecombineerd worden met de fulfilment/services die 3PLogistics levert.  Door onze ervaring met verschillende transporteurs en klanten kunnen wij u volledig ontzorgen op dit gebied.

 • Efficiënter proces
 • Kortere doorlooptijd
 • Professionele behandeling van uw goederen
 • Flexibele tarieven
 • Volledige ontzorging

Flexibele opslag

Flexibel betekent bij 3PLogistics ook echt flexibel. Zo betaalt u bij ons niet per hal of per gereserveerde ruimte, maar per werkelijk opgeslagen pallet per dag! Zo kunt u onze services volledig aanpassen op uw wensen.

Crossdocking en fulfilment

Naast de opslag van goederen verzorgen wij bij 3PLogistics ook de crossdocking van uw producten. Zo kunt u uw orders verzamelen en opslaan op een centrale plaats. Onze fulfilment gaat nog een stapje verder, naast het crossdocken van uw goederen kunnen wij uw goederen ook in- en verpakken, labelen en stickeren. Dat alles natuurlijk geheel flexibel!

 

Containers lossen en palletiseren van goederen

Bij 3PLogistics bieden wij ook de mogelijkheid om uw goederen om te laten pakken. Dit houdt in de praktijk vaak in dat uw goederen in containers binnenkomen en bij ons omgepakt worden naar pallets, deze pallets worden vervolgens verpakt en zijn klaar om uw logistieke proces in te gaan.

Jouw wensen staan centraal

Onze unieke voordelen

46.000m² opslagruimte
In ons beveiligde pand van 46.000m² vind je conventionele magazijnen, 20.000 picklocaties en een volautomatisch magazijn met 15.500 palletplaatsen.

Scherpe tarieven
Bij ons betaal je nooit te veel. Wij brengen namelijk alleen kosten in rekening voor het daadwerkelijke aantal pallets in opslag.

Volledige ontzorging
Wij kunnen jouw volledige logistieke operatie uit handen nemen, van de opslag en voorraadbeheer tot de volledige fulfilment. Ook kunnen wij je producten op maat verpakken met je eigen bedrukking.

Hoog kwaliteitsniveau
Door onze ruime ervaring met zowel B2B als B2C oplossingen leveren wij onze diensten met hoge kwaliteits- en serviceniveaus om je optimaal te ontzorgen.

Plattegrond met mogelijkheden

 • Volautomatisch magazijn 15.500 palletplaatsen
 • Semi automatische met 20.000 picklocaties
 • Hal: crossdocking, in- en uitslag goederen
 • Expeditiehal uitslag goederen
 • Stellingenmagazijn 3.000 palletplaatsen
 • Stellingenmagazijn 3.500 palletplaatsen
 • Opslag gevaarlijke stoffen (ADR-goederen)
 • Opslag: Stellingenmagazijn 300 palletplaatsen
 • 5.000 m2 (koud stapelen pallets)
 • 2.500 m2 (koud stapelen pallets)

Waarom onze klanten van ons houden

Korte lijnen

3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.

Mepal
Han Hartelman,
Projectmanager ICT

Afwijkende formaten

Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.

Woonwinkel Eijerkamp
Evert-Jan Eijerkamp,
Directeur

Snel schakelen

Door de dienstverlening van 3PLogistics wordt het voor mij mogelijk om snel te schakelen en zo inkoopvoordelen te realiseren voor mijn webshop.

Plant & More
Herman Wesselink,
Directeur