Onze locatie

3PLogistics is gevestigd op bedrijventerrein De Mars in Zutphen. In Zutphen heeft 3PLogistics met 46.000 m2 aan opslagruimte en 29 laad- en losdocks voldoende capaciteit tot haar beschikking voor het verzorgen van logistieke activiteiten. De gunstige ligging tussen de snelwegen A1 en A12 zorgt voor een goede bereikbaarheid voor klanten en transporteurs.

Het pand in Zutphen bestaat uit verschillende magazijnen. Naast meerdere conventionele magazijnen beschikt 3PLogistics over een semiautomatisch orderpick-magazijn en een volledig automatisch palletmagazijn. Een belangrijke basis voor onze flexibiliteit.

Het volledig automatische palletmagazijn
Het volledig geautomatiseerde palletmagazijn beschikt over een capaciteit van 15.500 pallets. Met behulp van 4 kranen kan de mechanisatie per uur 160 pallets in- en uitslaan. Door de volledige aansturing van ons Warehouse Management System (WMS) is dit magazijn uitermate geschikt voor de opslag van volle pallets.

Het semiautomatische magazijn
Het semi geautomatiseerde magazijn beschikt over een capaciteit van 11.000 (pick)locaties. Het magazijn is uitgerust met 10 kranen die de order pickers rechtstreeks naar de locaties stuurt. Vanuit de kranen is het mogelijk om van volle pallets én losse producten te verzamelen. Dit maakt het systeem perfect voor het verzorgen van het logistieke proces van webshops.

Conventionele magazijnen
Naast de geavanceerde magazijnen, beschikken we over verschillende conventionele en stapelmagazijnen. Met deze middelen werken we flexibel en efficiënt en kunnen we een grote variatie aan goederen voor u opslaan.