Met zo’n 40.000 palletplaatsen is er bij ons ruimte voor ontwikkeling

De productiestraten in de industriële sector draaien in Nederland op volle toeren. De opslagcapaciteit is hier doorgaans op aangepast. Toch kan het voorkomen dat voorraden langer in uw magazijnen blijven liggen of dat door extra vraag de productie nog een extra tandje bij moet zetten. Juist dan zijn flexibele extra vierkante meters noodzakelijk.

Bij 3PLogistics weten we wat er speelt in de maak-industrie en daar zijn wij op ingericht. We kunnen bij tijdelijke of permanente groei of seizoenspatronen snel schakelen en de nodige ruimte voor uw goederen opslaan. Dus heeft u morgen te weinig ruimte, dan lossen wij dat vandaag nog voor u op.

Onze capaciteit is ruim toereikend en er zijn veel mogelijkheden voor opslag in ons volledig automatische magazijn, een semi-automatisch magazijn, stellingmagazijnen of koud-stapelmagazijnen. Ook crossdocking is ons niet vreemd.

Transport

Naast warehousing, crossdocking en voorraadbeheer zijn we ook experts in de algehele ontzorging voor transport. Zowel voor nationale als internationale transporten kunt u op 3PLogistics vertrouwen. We hebben contracten met diverse transporteurs, ieder gespecialiseerd in een deel van Europa. Deze transportdiensten leveren wij met een hoge kwaliteit en tegen een scherp tarief.

Flexible warehousing

Dat is waar we goed in zijn. Heeft u dus speciale wensen voor uw goederen. Wij hebben een uitgebreid pakket aan Value Added Logistics & Services (VAL/VAS).

Warehousing

Voor wat betreft onze magazijnen zetten we de cijfers graag even voor u op een rij:

 • Volledig automatisch magazijn: 15.500 palletplaatsen
 • Semi-automatisch magazijn: 14.000 (pick)locaties
 • Conventionele magazijnen: 16.500 palletplaatsen

Met 29 laad- en losdocks hebben wij al uw goederen snel opgeslagen en zijn deze afzonderlijk per pallet afroepbaar en klaar voor een vervolgtransport.

U betaalt nooit teveel. We werken zeer kostenefficiënt…

3PLogistics is qua omvang volledig toegerust op alle goederen voor de industriële sector. De beschikbare ruimte is hierbij uiteraard belangrijk en toereikend, maar onze flexibiliteit maakt het optimaal efficiënt.

Deze flexibiliteit zit hem niet alleen in opslag en onze specialistische diensten, maar ook onze tarieven bewegen met uw voorraad mee. U betaalt bij ons niet per vierkante meter per jaar of per maand. Wij factureren wat er per dag staat en daarmee zijn de kosten 100% variabel.

Warehousing is een van onze kernactiviteiten. Met meer dan 40.000 M² beschikbare opslagruimte zijn we één van de grootste bedrijven in flexible warehousing en daar sluiten onze digitale systemen perfect op aan. Alle gewenste informatie over al uw goederen, is continue online beschikbaar. Dit kan via een portal, maar kan ook door middel van een koppeling met uw WMS en/of ERP-pakket. Heeft u de voorkeur voor communicatie via email, telefoon of anders, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Laten we een afspraak inplannen

Vul het formulier in, we reageren zo snel mogelijk. Wilt u liever direct iemand spreken bel dan +31575229100

 • Uw goederen altijd veilig.
 • Snel en persoonlijk advies.
 • Naadloze logistieke oplossingen op maat.

DD dash MM dash JJJJ

Wat klanten over ons zeggen

 • “3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.”
  stars stars stars stars stars
  Han Hartelman, Projectmanager ICT,
  Mepal
 • “Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.”
  stars stars
  Evert-Jan Eijerkamp, Directeur,
  Woonwinkel Eijerkamp
 • “Wij zijn heel tevreden met 3PLogistics, de communicatie verloopt prettig en ze zijn flexibel als het allemaal net even anders loopt dan normaal, kortom een hele fijne samenwerking”
  stars stars stars stars stars
  Caroline Dommerholt,
  Diaperchamp.nl