Wij adviseren en optimaliseren het gehele logistieke proces naar uw wens.

U zoekt een logistieke partner met álle ruimte voor expansie? Dan bent u bij 3PLogistics in Zutphen aan het juiste adres. Na de start in 2016 zijn wij doorgegroeid tot een tot een professionele en flexibele logistieke dienstverlener van formaat. Betrouwbaarheid, kwaliteit, laagdrempeligheid, snelheid en prijs zijn en blijven hierbij onze speerpunten.

Duurzaamheid en sociale betrokkenheid

3PLogistics geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verschillende mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan het arbeidsproces. Ook geven we de organisatie die hen begeleid een dak boven hun hoofd in ons pand.

Van persoonlijk advies naar custom made

Geen supply chain is hetzelfde. Dit weten wij als geen ander. Daarom denken wij graag met u mee over complexe logistieke vraagstukken.

Meer dan 40.000m2 opslag

Warehousing is een van onze kernactiviteiten. Met meer dan 40.000 palletplaatsen zijn we één van de grootste bedrijven in flexible warehousing. Die flexibiliteit ziet u niet alleen terug in variabele kosten, maar ook in onze digitale systemen. Alle gewenste informatie over uw voorraad is online beschikbaar.

Missiegedreven partnership

Wij zijn van mening dat ieder bedrijf moet kunnen beschikken over een professioneel, flexibel en kostenefficiënt logistiek proces. Daarom streven wij er naar om ook echt een volwaardige partner te zijn in het gehele logistieke proces van uw organisatie. Onze jarenlange ervaring in de logistiek verzekert u van efficiëntie, advisering en custom made oplossingen.

We staan voor u klaar:

Johannes van Raalte
Jan Poesse
Haiko
Dennis
Ronny
Grada
Luuk
Joost
Marcel
Thijs

Wat klanten over ons zeggen

 • “3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.”
  stars stars stars stars stars
  Han Hartelman, Projectmanager ICT,
  Mepal
 • “Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.”
  stars stars
  Evert-Jan Eijerkamp, Directeur,
  Woonwinkel Eijerkamp
 • “Wij zijn heel tevreden met 3PLogistics, de communicatie verloopt prettig en ze zijn flexibel als het allemaal net even anders loopt dan normaal, kortom een hele fijne samenwerking”
  stars stars stars stars stars
  Caroline Dommerholt,
  Diaperchamp.nl