Uw witgoed behandelen wij met extra zorg en alle aandacht

Dat het transport en de opslag van witgoed met zorg behandeld moet worden, hoeven wij u niet te vertellen. Alle goederen in deze specifieke sector worden door 3PLogistics met uiterste zorg en precisie voor u gelost, opgeslagen en getransporteerd.

Van koelkast tot vaatwasmaschine en van ovens en stofzuigers tot warmtepompen. Wij hebben de logistieke expertise én de capaciteit in huis om uw goederen – met zorg – op te slaan. In ons volledig geautomatiseerde magazijn kunnen er per uur meer dan 160 stuks witgoed in en uit worden geslagen. En met zo’n 15.500 opslaglocaties is er alle ruimte voor ontwikkeling en expansie.

Al uw witgoed staat veilig, droog en goed beschermd in onze magazijnen. Indien nodig en gewenst kunnen wij uw producten palletiseren, sealen of ompakken. Deze diensten zijn voor ons niet bijzonder, maar geheel vanzelfsprekend.

Lossen containers

Met het lossen van containers en vrachtwagens met koelkasten, vriezers, magnetrons of wasmachines hebben wij jarenlange ervaring. Dat doen we snel en efficiënt, maar wel met uiterste precisie en alle aandacht.

Warehousing

Door uw goederen in ons volledig geautomatiseerde magazijn op te slaan, kunnen wij zeer efficiënt werken en een hoge kwaliteit leveren tegen lage kosten. Ook onze conventionele magazijnen zijn bij uitstek geschikt voor opslag van witgoed. Eventuele warehousing, handling of maatwerkdiensten van reserveonderdelen behoren eveneens tot de mogelijkheden van 3PLogistics.

Transport

Naast het lossen van containers, warehousing, crossdocking en voorraadbeheer, zijn we ook experts in de algehele ontzorging voor transport. Zowel voor nationale als internationale transporten kunt u op 3PLogistics vertrouwen. Met het transport van witgoed voor BtoB- of BtoC-levering bieden we alle mogelijkheden. We werken hiervoor nauw samen met transportspecialisten die dit dagelijks voor ons én voor u kunnen verzorgen.

Witgoed. Wij hebben er onze expertise van gemaakt…

3PLogistics is qua omvang volledig toegerust op alle goederen voor de gehele witgoed sector. De beschikbare ruimte is hierbij uiteraard belangrijk en toereikend, maar onze flexibiliteit maakt het optimaal efficiënt.

Deze flexibiliteit zit hem niet alleen in opslag en onze aanvullende diensten, maar ook onze tarieven bewegen met uw voorraad mee. U betaalt bij ons niet per vierkante meter per jaar of per maand. Wij factureren wat er per dag staat en daarmee zijn de kosten 100% variabel.

Warehousing is een van onze kernactiviteiten. Met meer dan 40.000 palletplaatsen zijn we één van de grootste bedrijven in flexible warehousing. Die flexibiliteit ziet u ook terug in onze digitale systemen. Alle gewenste informatie over uw voorraad witgoed, is continue online beschikbaar. Dit kan via een portal, maar kan ook door middel van een koppeling met uw WMS en/of ERPpakket. Heeft u de voorkeur voor communicatie via email, telefoon of anders, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Laten we een afspraak inplannen

Vul het formulier in, we reageren zo snel mogelijk. Wilt u liever direct iemand spreken bel dan +31575229100

 • Uw goederen altijd veilig.
 • Snel en persoonlijk advies.
 • Naadloze logistieke oplossingen op maat.

DD dash MM dash JJJJ

Wat klanten over ons zeggen

 • “3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.”
  stars stars stars stars stars
  Han Hartelman, Projectmanager ICT,
  Mepal
 • “Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.”
  stars stars
  Evert-Jan Eijerkamp, Directeur,
  Woonwinkel Eijerkamp
 • “Wij zijn heel tevreden met 3PLogistics, de communicatie verloopt prettig en ze zijn flexibel als het allemaal net even anders loopt dan normaal, kortom een hele fijne samenwerking”
  stars stars stars stars stars
  Caroline Dommerholt,
  Diaperchamp.nl