Uw papiervoorraad kunnen wij op afroep snel leveren

Grotendeels bestaan de voorraden voor de grafische sector uit papier, karton en gereed drukwerk. De klimaatcondities voor opslag van deze goederen moeten exact hierop worden afgestemd. 3PLogistics heeft deze expertise voor u in huis.

Kwaliteit leveren is dus een must en die bieden we, omdat wij – uit ervaring – precies weten hoe we met papier om moeten gaan. Diverse papierproducenten, drukkerijen en uitgevers vertrouwen dan ook al jarenlang op onze opslagcapaciteiten.

De grafische sector is altijd volop in beweging waarbij deadlines aan de orde van de dag zijn. Het tijdig uitleveren van één enkele doos of een vrachtwagen vol pallets papier is essentieel. Bij 3PLogistics zijn we hier uiterst flexibel in. U kunt tot 16.00 uur uw order afroepen, zodat wij deze de volgende dag gegarandeerd kunnen afleveren door een specialistische transporteur.

Warehousing

3PLogistics heeft een volledig geautomatiseerd magazijn dat is ontworpen voor efficiënte opslag van pallets papier, boeken of producten die gerelateerd zijn aan de grafische sector (drukkerijen, papiergroothandels en papierfabrikanten.

Orderpicking

Ook ons semi-automatische magazijn is bij uitstek geschikt voor de opslag van papier, karton, boeken, etc.. Wij kunnen snel enkele dozen, riemen of de benodigde vellen picken en realiseren hier een uiterst korte levertijd.

Transport

Indien gewenst regelen we uw transport door heel Europa. We hebben contracten met diverse transporteurs – ieder gespecialiseerd in een deel van Europa – met hoge kwaliteit en een goede prijs.

Flexible warehousing!

Dat is waar we goed in zijn. Heeft u dus speciale wensen voor uw papiervoorraden? Laat het ons gerust weten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld – op maat – uw papier en karton ompakken, verpakken, labelen of anders palletiseren.

Van papier en karton tot boeken en drukwerk…

3PLogistics is qua omvang volledig toegerust op alle goederen voor de gehele grafische sector. De beschikbare ruimte is hierbij uiteraard belangrijk en toereikend, maar onze flexibiliteit maakt het optimaal efficiënt.

Deze flexibiliteit zit hem niet alleen in opslag en onze specialistische diensten, maar ook onze tarieven bewegen met uw voorraad mee. U betaalt bij ons niet per vierkante meter per jaar of per maand. Wij factureren wat er per dag staat en daarmee zijn de kosten 100% variabel.

Warehousing is een van onze kernactiviteiten. Met meer dan 40.000 palletplaatsen zijn we één van de grootste bedrijven in flexible warehousing. Die flexibiliteit ziet u ook terug in onze digitale systemen. Alle gewenste informatie over uw voorraad papier, karton, boeken of gereed drukwerk, is continue online beschikbaar.

Dit kan via een portal, maar kan ook door middel van een koppeling met uw WMS en/of ERP-pakket. Heeft u de voorkeur voor communicatie via email, telefoon of anders, dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Laten we een afspraak inplannen

Vul het formulier in, we reageren zo snel mogelijk. Wilt u liever direct iemand spreken bel dan +31575229100

 • Uw goederen altijd veilig.
 • Snel en persoonlijk advies.
 • Naadloze logistieke oplossingen op maat.

DD dash MM dash JJJJ

Wat klanten over ons zeggen

 • “3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.”
  stars stars stars stars stars
  Han Hartelman, Projectmanager ICT,
  Mepal
 • “Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.”
  stars stars
  Evert-Jan Eijerkamp, Directeur,
  Woonwinkel Eijerkamp
 • “Wij zijn heel tevreden met 3PLogistics, de communicatie verloopt prettig en ze zijn flexibel als het allemaal net even anders loopt dan normaal, kortom een hele fijne samenwerking”
  stars stars stars stars stars
  Caroline Dommerholt,
  Diaperchamp.nl