Op zoek naar Logistieke dienstverlening?

3PLogistics is dé partner voor al uw logistieke activiteiten. Wij bieden verschillende diensten aan zoals flexibele palletopslag, fulfilment en transport en passen deze volledig toe naar uw wensen. Ons magazijn heeft een gunstige ligging in Zutphen tussen de A1 en de A12 en biedt ruimte aan meer dan 40.000 pallets. We lossen containers en vrachtwagens met dozen, witgoed, zonnepanelen, stukgoed etcetera. En slaan dat op in één van onze magazijnen.

Neem contact met ons op of bekijk de website voor meer informatie.

Offerte aanvragen Stel een vraag

Opslag, fulfilment, transport

Door het aanbieden van een compleet logistiek pakket kunnen wij onze opdrachtgevers totaal ontzorgen. Afhankelijk van wat u wenst nemen wij een deel, of zelfs uw gehele supply chain over. Door onze jarenlange ervaring in de logistieke sector weet u uw logistieke proces in professionele handen.

 • Flexibele opslagtarieven
 • Grote capaciteit
 • Centrale ligging
 • Levering binnen 24 uur
 • Transport op maat

46.000m2 opslagruimte, volledig flexibel

De combinatie van kennis en een state of the art ingerichte magazijn geeft ons de mogelijkheid om u optimaal van dienst te zijn. Bij 3PLogistics vind je alle mogelijkheden om verder te ontwikkelen. Wij bieden verschillende soorten opslag, fulfilment op maat en transport zonder zorgen. Uitbesteden aan 3PLogistics betekent dat je niet hoeft te investeren in magazijn, personeel en transportmiddelen. Zo blijven je logistieke kosten laag en op maat.

Een uniek proces op maat

Geen supply chain is hetzelfde. Dit realiseren wij ons maar al te goed. Daarom denken wij graag met je mee over logistieke vraagstukken waarbij je nooit te veel betaalt. Of het nou gaat om het beheersbaar houden van de voorraden of het versturen van je goederen in je eigen huisstijl: er is altijd een moderne maatwerk oplossing!

Fulfilment in de breedste zin van het woord

Wij bieden een wijde variatie aan Value-Added activiteiten, denk hierbij aan 24-uurs leveringen met Track&Trace, het om- en verpakken van goederen, labelen, her-labelen, en het picken en samenstellen van orders. Bij ons kiest u alleen de add-ons die u nodig heeft. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd en betaalt u nooit te veel.

Jouw wensen staan centraal

Onze unieke voordelen

46.000m2 opslagruimte
In ons beveiligde pand van 46.000m2 vind je conventionele magazijnen, 20.000 picklocaties en een volautomatisch magazijn met 15.500 palletplaatsen.

Scherpe tarieven
Bij ons betaal je nooit te veel. Wij brengen namelijk alleen kosten in rekening voor het daadwerkelijke aantal pallets in opslag.

Volledige ontzorging
Wij kunnen jouw volledige logistieke operatie uit handen nemen, van de opslag en het voorraadbeheer tot de volledige fulfilment.

Hoog kwaliteitsniveau
Door onze ruime ervaring met zowel B2B als B2C oplossingen leveren wij onze diensten met hoge kwaliteits- en serviceniveaus om je optimaal te ontzorgen.

Plattegrond met mogelijkheden

 • Volautomatisch magazijn 15.500 palletplaatsen
 • Semi automatisch magazijn met 20.000 picklocaties
 • Hal: crossdocking, in- en uitslag goederen
 • Expeditiehal uitslag goederen
 • Stellingenmagazijn 3.000 palletplaatsen
 • Stellingenmagazijn 3.500 palletplaatsen
 • Opslag: Stellingenmagazijn 300 palletplaatsen
 • 5.000 m2 (koud stapelen pallets)
 • 2.500 m2 (koud stapelen pallets)

Waarom onze klanten van ons houden

Korte lijnen

3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.

Mepal
Han Hartelman,
Projectmanager ICT

Afwijkende formaten

Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.

Woonwinkel Eijerkamp
Evert-Jan Eijerkamp,
Directeur

Snel schakelen

Door de dienstverlening van 3PLogistics wordt het voor mij mogelijk om snel te schakelen en zo inkoopvoordelen te realiseren voor mijn webshop.

Plant & More
Herman Wesselink,
Directeur