Transport

3PLogistics is een expert in het regelen van transport van pallets, pakketten en XL-pakketten. Door onze samenwerking met een netwerk van professionele transporteurs en pakketdiensten kunnen we elk transport voor u organiseren. Kwaliteit, snelheid en prijs zijn de belangrijkste factoren bij de keuze van onze transport partners.

Transport geregeld door 3PLogistics is niet verplicht maar wel een goede keuze. Door onze ruime ervaring met leveringen en verzendingen over de hele wereld bent u verzekerd van punctueel en veilig transport.

Offerte aanvragen Stel een vraag

Uw eigen transportexpert

Omdat 3PLogistics al jaren transport verzorgt voor verschillende klanten, kunt u uw transportopdrachten zonder problemen aan 3PLogistics overlaten. Wij regelen export vanuit en import naar ons magazijn. Dit doen we met onze eigen selectie van vertrouwde transporteurs, hierdoor leveren wij betrouwbaar en betaalbaar transport door heel Europa.

 • Ruime ervaring
 • Scherpe tarieven
 • Volledig flexibel
 • Betrouwbaar netwerk
 • Heel Europa

Vaste leveringen in meer dan 20 landen!

Door ons gevarieerde klantenbestand hebben wij ervaring met leveringen door heel Europa. Zo regelen we dagelijkse leveringen in meer dan 20 verschillende landen. Neem contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden voor uw opdracht!

3PLogistics als uw douanepartner

Uw goederen vervoeren buiten Europa is ook geen probleem voor 3PLogistics. Wij regelen in overleg uw douane-actviteiten zodat uw zending probleemloos aankomt op bestemming. Natuurlijk zijn ook deze services af te stemmen in overleg en volledig flexibel.

Ultieme combinatie met onze services

3PLogistics als transportpartner wordt nog interessanter in combinatie met onze fulfilment opties. Zo kunnen wij uw goederen picken, verpakken en eventueel crossdocken. Zo kunt u naar wens variëren in de acties die u uitbesteedt om zo tot een perfect logistiek pakket te komen voor uw organisatie. Tegelijkertijd kunt u zicht richten op waar u goed in bent.

Jouw wensen staan centraal

Onze unieke voordelen

46.000m2 opslagruimte
In ons beveiligde pand van 46.000m2 vind je conventionele magazijnen, 20.000 picklocaties en een volautomatisch magazijn met 15.500 palletplaatsen.  

Scherpe tarieven
Bij ons betaal je nooit te veel. Wij brengen namelijk alleen kosten in rekening voor het daadwerkelijke aantal pallets in opslag.

Volledige ontzorging
Wij kunnen jouw volledige logistieke operatie uit handen nemen, van de opslag en voorraadbeheer tot de volledige fulfilment. Ook kunnen wij je producten op maat verpakken met je eigen bedrukking.

Hoog kwaliteitsniveau
Door onze ruime ervaring met zowel B2B als B2C oplossingen leveren wij onze diensten met hoge kwaliteits- en serviceniveaus om je optimaal te ontzorgen.

Plattegrond met mogelijkheden

 • Volautomatisch magazijn 15.500 palletplaatsen
 • Semi automatische met 20.000 picklocaties
 • Hal: crossdocking, in- en uitslag goederen
 • Expeditiehal uitslag goederen
 • Stellingenmagazijn 3.000 palletplaatsen
 • Stellingenmagazijn 3.500 palletplaatsen
 • Opslag gevaarlijke stoffen (ADR-goederen)
 • Opslag: Stellingenmagazijn 300 palletplaatsen
 • 5.000 m2 (koud stapelen pallets)
 • 2.500 m2 (koud stapelen pallets)

Waarom onze klanten van ons houden

Korte lijnen

3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.

Mepal
Han Hartelman,
Projectmanager ICT

Afwijkende formaten

Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.

Woonwinkel Eijerkamp
Evert-Jan Eijerkamp,
Directeur

Snel schakelen

Door de dienstverlening van 3PLogistics wordt het voor mij mogelijk om snel te schakelen en zo inkoopvoordelen te realiseren voor mijn webshop.

Plant & More
Herman Wesselink,
Directeur