Fulfilment

3PLogistics kan de volledige fulfilment of delen daarvan vervullen. Het kan bestaan uit het volledige logistieke proces vanaf voorraadbeheer, inkoop, warehousing, order picking en het verzenden. Of als er behoefte is aan een deel of aantal onderdelen daarvan kunnen we u van dienst zijn.

Veelal is er naast fulfilment ook behoefte aan Value Added Logistics (VAL) activiteiten, zoals het in- en verpakken, pelletiseren, relabelen, extra kwaliteitscontrole etc. van uw producten. Elke behoefte is weer anders.

3PLogistics kenmerkt zich door zijn flexibiliteit, neem daarom contact met ons op, samen met u gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw vraagstuk en behoefte.

Offerte aanvragen Stel een vraag

Fulfillment en value added logistics

3PLogistics verzorgt het complete distributieproces voor verschillende klanten. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring met een breed scala aan aanvullende logistieke activiteiten. Uiteraard zijn al onze services flexibel, vrijblijvend en op maat. Wij overleggen graag met u welke activiteiten u nodig heeft voor uw proces.

 • In- om- en verpakken
 • Containers lossen
 • Stickeren en labelen
 • Orderpicking
 • Verzending

Orderpicken en labelen

3Plogistics is gespecialiseerd in orderpicken en verzenden voor B2B. Hiervoor gebruiken wij ons eigen systeem, wat indien gewenst gekoppeld kan worden aan het systeem van de klant. Ook gebruiken wij in enkele gevallen het picksysteem van de klant. Wij verrichten pickwerk en internationale distributie voor meerdere internationale klanten. Hierdoor beschikken wij over de ervaring en partners die nodig zijn om ook uw logistieke proces te beheersen.

Wikkelen en verpakken

Voor de opslag en verzending van uw goederen heeft u de juiste verpakking nodig. 3PLogistics is de expert als het gaat om verpakkingen door onze jarenlange ervaring op dit gebied en onze samenwerking met Velpa Verzendadviseurs B.V. Dit varieert van het simpelweg wikkelen van pallets voor veilige bescherming tijdens het transport tot het verzorgen van (bedrukte) verpakkingen, dozen, etiketten etc. op maat.

Containers lossen en pelletiseren

3PLogistics is gespecialiseerd in flexibele warehousing.

We hebben ruimte en magazijnen voor velerlei producten. Veelal op pallets. Ook het lossen van containers en het pelletiseren van de goederen is een specialisme van 3PLogistics.

Voor het opslaan van uw goederen betaalt u een tarief per dag. Hiermee kunt u vaste kosten omzetten in variabele kosten. Heeft u minder voorraad staan betaalt u minder aan opslag en magazijnruimte.

Zo kunt u uw logistiek kosten efficiënter (laten) uitvoeren.

Jouw wensen staan centraal

Onze unieke voordelen

46.000m2 opslagruimte
In ons beveiligde pand van 46.000m2 vind je conventionele magazijnen, 20.000 picklocaties en een volautomatisch magazijn met 15.500 palletplaatsen.

Scherpe tarieven
Bij ons betaal je nooit te veel. Wij brengen namelijk alleen kosten in rekening voor het daadwerkelijke aantal pallets in opslag.

Volledige ontzorging
Wij kunnen jouw volledige logistieke operatie uit handen nemen, van de opslag en voorraadbeheer tot de volledige fulfilment. Ook kunnen wij je producten op maat verpakken met je eigen bedrukking.

Hoog kwaliteitsniveau
Door onze ruime ervaring met zowel B2B als B2C oplossingen leveren wij onze diensten met hoge kwaliteits- en serviceniveaus om je optimaal te ontzorgen.

Plattegrond met mogelijkheden

 • Volautomatisch magazijn 15.500 palletplaatsen
 • Semi automatische met 20.000 picklocaties
 • Hal: crossdocking, in- en uitslag goederen
 • Expeditiehal uitslag goederen
 • Stellingenmagazijn 3.000 palletplaatsen
 • Stellingenmagazijn 3.500 palletplaatsen
 • Opslag gevaarlijke stoffen (ADR-goederen)
 • Opslag: Stellingenmagazijn 300 palletplaatsen
 • 5.000 m2 (koud stapelen pallets)
 • 2.500 m2 (koud stapelen pallets)

Waarom onze klanten van ons houden

Korte lijnen

3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.

Mepal
Han Hartelman,
Projectmanager ICT

Afwijkende formaten

Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.

Woonwinkel Eijerkamp
Evert-Jan Eijerkamp,
Directeur

Snel schakelen

Door de dienstverlening van 3PLogistics wordt het voor mij mogelijk om snel te schakelen en zo inkoopvoordelen te realiseren voor mijn webshop.

Plant & More
Herman Wesselink,
Directeur