Webshop fulfilment

Fulfilment is de verzamelterm voor alle logistieke activiteiten in een supply-chain. De term webshop fulfilment wordt gebruikt om alle logistieke activiteiten aan te duiden die betrekking hebben op een webshop. Bij 3PLogistics betekent het vooral dat wij ook een geschikte logistieke partner zijn voor uw verfijndere processen. Neem contact met ons op voor een order op maat!

Offerte aanvragen Stel een vraag

Onze logistieke services

Wij van 3PLogistics zijn dé professionele partner voor bedrijven die hun logistieke proces naar een hoger niveau willen tillen. Door onze jarenlange ervaring in de logistieke sector en onze uitstekende faciliteiten kunnen wij uw logistieke proces aanzienlijk verbeteren of u zelfs geheel uit handen nemen.

 • Flexibele opslag
 • Efficiënte crossdocking
 • Vlekkeloze orderpicking
 • Verzending op maat
 • Betrouwbaar transport

Flexible warehousing

Ons bedrijf, 3PLogistics bevindt zich op bedrijventerrein De Mars in Zutphen en bestaat uit een warehouse dat plaats biedt aan meer dan 40.000 pallets. In dit pand bieden wij ‘flexible warehousing‘ aan. Dit betekent dat wij meer dan 40.000 palletplaatsen flexibel aanbieden. Op dit moment verhuren wij ongeveer 75% van deze plaatsen aan ongeveer 15 klanten door heel Europa. Onze klanten betalen hun opslag per pallet per dag, hierdoor betalen ze nooit meer dan noodzakelijk.

Fulfilment

Naast flexible warehousing, verzorgt 3PLogistics ook fulfilment services, zo kunt u bij ons terecht voor de in- en uitslag, het in- om- en verpakken van uw goederen en het picken van orders. Ook palletiseren en transporteren we goederen. Uiteraard allemaal volledig flexibel, zo kunt u bij 3PLogistics terecht voor het uitbesteden van een gedeelte, of zelfs uw gehele supply-chain.

Betrouwbaar Transport

Als kers op onze Value Added Logistics verzorgt 3PLogistics ook transport. Samen met onze vertrouwde partners zorgen wij er elke dag weer voor dat door heel Europa orders geleverd worden. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

Jouw wensen staan centraal

Onze unieke voordelen

46.000m² opslagruimte
In ons beveiligde pand van 46.000m² vind je conventionele magazijnen, 20.000 picklocaties en een volautomatisch magazijn met 15.500 palletplaatsen.

Scherpe tarieven
Bij ons betaal je nooit te veel. Wij brengen namelijk alleen kosten in rekening voor het daadwerkelijke aantal pallets in opslag.

Volledige ontzorging
Wij kunnen jouw volledige logistieke operatie uit handen nemen, van de opslag en voorraadbeheer tot de volledige fulfilment. Ook kunnen wij je producten op maat verpakken met je eigen bedrukking.

Hoog kwaliteitsniveau
Door onze ruime ervaring met zowel B2B als B2C oplossingen leveren wij onze diensten met hoge kwaliteits- en serviceniveaus om je optimaal te ontzorgen.

Plattegrond met mogelijkheden

 • Volautomatisch magazijn 15.500 palletplaatsen
 • Semi automatische met 20.000 picklocaties
 • Hal: crossdocking, in- en uitslag goederen
 • Expeditiehal uitslag goederen
 • Stellingenmagazijn 3.000 palletplaatsen
 • Stellingenmagazijn 3.500 palletplaatsen
 • Opslag gevaarlijke stoffen (ADR-goederen)
 • Opslag: Stellingenmagazijn 300 palletplaatsen
 • 5.000 m2 (koud stapelen pallets)
 • 2.500 m2 (koud stapelen pallets)

Waarom onze klanten van ons houden

Korte lijnen

3PLogistics lost de containers en palletiseert onze goederen. Door de korte lijnen is het mogelijk om snel en efficiënt te schakelen waardoor de processen optimaal verlopen.

Mepal
Han Hartelman,
Projectmanager ICT

Afwijkende formaten

Het veilig opslaan van goederen als banken en grote tafels kan bij 3PLogistics prima. Hierdoor kunnen wij flexibel werken, snel uit voorraad leveren en pieken gemakkelijk opvangen.

Woonwinkel Eijerkamp
Evert-Jan Eijerkamp,
Directeur

Snel schakelen

Door de dienstverlening van 3PLogistics wordt het voor mij mogelijk om snel te schakelen en zo inkoopvoordelen te realiseren voor mijn webshop.

Plant & More
Herman Wesselink,
Directeur